Παρακαλώ περιμένετε...

Τώρα ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ-ΣΟΚ μετεωρολόγων: «ΠΡΟΣΟΧΗ τις επόμενες ώρες…Σοβαρή ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ διαταραχή»

Δείτε ΟΛΟΙ τους χάρτες που ακολουθούν…

-Πολικό ψύχος θα χτυπήσει την Ελλάδα

-Για σοβαρή ατμοσφαιρική διαταραχή μιλούν μετεωρολόγοι

Είναι οριστικό, έρχεται νέος χιονιάς στη χώρα με χιονόπτωση και στην Αθήνα.

Εβδομάδα με έντονο καιρικό ενδιαφέρον και πάλι, καθώς η Ελλάδα θα πληγεί από έντονες κακοκαιρίες που θα αφήσουν και κατά τόπους έντονες χιονοπτώσεις σε ορεινές, ημιορεινές, αλλά ακόμα και πεδινές περιοχές, μέχρι και το Σάββατο. Αιτία, η νέα ψυχρή εισβολή από τη Ρωσία, που φέρνει ξανά χιόνια και στην Αθήνα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τώρα ΜΟΛΙΣ ανακοινώθηκε! ΜΕΓΑΛΟ κρίμα- ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος…

Οπως θα δείτε στους πρωινούς προγνωστικούς χάρτες των καιρικών μοντέλων, η Ελλάδα θα μπει και πάλι στο μάτι του πολικού αεροχειμάρρου, κυρίως από τις 26 Γενάρη και μέχρι τις 28 του μήνα, με μια ψυχρή εισβολή εξπρές να αφήσει χιόνια μέχρι και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής Ελλάδας.

Να τονίσουμε πως τελικά ο όγκος των φαινομένων και το κρύο δεν θα είναι σε καμία περίπτωση ανάλογα της «Αριάδνης», ενώ με τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία, φαίνεται ο Φλεβάρης στο ξεκίνημά του να μπαίνει με καλό καιρό και μίνι Αλκυονίδες ημέρες, χωρίς βέβαια ο χειμώνας να έχει πει την τελευταία του λέξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ- Τώρα ΕΚΤΑΚΤΟ επίδομα 250 ευρώ το ΜΉΝΑ προς όλους…

Σίγουρα, το βράδυ της 26ης Ιανουαρίου και τα ξημερώματα της 27ης, αναμένονται χιονοπτώσεις, πάντα με τα σημερινά στοιχεία, ακόμα και στα βόρεια προάστια της Αθήνας, χωρίς να αποκλείεται νιφάδες να δει και το κέντρο της πόλης.

Δείτε τους χάρτες με την κάθοδο της πολικής αέριας μάζας και τον υετό που θα τη συνοδεύει, αφήνοντας χιονοπτώσεις σε πολλές περιοχές της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τώρα ΞΕΣΠAEΙ & ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ η Αθηνά Παντελίδη: «Αυτό που ΒΡΕΘΗΚΕ στα ρούχα του Παντελή, θα σας…»

vip-news.gr

Παρακαλώ περιμένετε…


 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ