Παρακαλώ περιμένετε...

Τώρα ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ για τον ΓΝΩΣΤΟ έλληνα τραγουδιστή !! Νεκρός ΜΟΛΙΣ στα 35 του χρόνια…

Κανείς δε μπορεί να το πιστέψει…

Η οικογένεια, γνωστοί και οι φίλοι του θρηνούν τον νεαρό καλλιτέχνη.

Αντιμετωπίζοντας την είδηση ως απίθανο σενάριο αντιδρούν φίλοι, γνωστοί και μουσικόφιλοι, τόσο από τον Βόλο, στον οποίο έζησε και δημιούργησε, όσο και από όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.

Κρατώντας το μικρόφωνο του συγκροτημάτος ανέβηκε πολλές φορές στο σανίδι, ξεχωρίζοντας πάντοτε για το πάθος του αλλά και για την αντιμετώπιση της τέχνης ως μέσω έκφρασης, γεγονός που τον έκανε ιδιαίτερα αγαπητό μέλος της καλλιτεχνικής μουσικής σκηνής του είδους του και όχι μόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τώρα ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-S0Κ από τις Ελληνικές Τράπεζες- Ξέσπασαν ΟΛΟΙ σε κλάματα…

Γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία καθώς ήταν μέλος του τοπικού μουσικού συγκροτήματος Lizardia, «έφυγε» νωρίς, «προδωμένος» από την καρδιά του, στην Α’ Παθολογική κλινική του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου, όπου νοσηλευόταν, λόγω κακοήθους υπέρτασης, όπως έγινε γνωστό.

Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των γιατρών το άτυχο παλικάρι άφησε την τελευταία του πνοή μπροστά στα μάτια των δικών του που δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως έφυγε τόσο απροσδόκητα από τη ζωή ο Δημήτρης τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τώρα ΜΟΛΙΣ ανακοινώθηκε: «Δυστυχώς ΕΚΤΟΣ ευρώ η ελλάδα»

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, στο Νοσοκομείο Βόλου εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας ενώ συγκλονισμένοι γιατροί και νοσηλευτές προσέτρεξαν να συμπαρασταθούν στους δικούς του που υπέστησαν σοκ από τον άδικο χαμό.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Στρέγγλια… 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ:

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΔΗΜΗΤΡΗ… Via

Παρακαλώ περιμένετε…


5 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ