Παρακαλώ περιμένετε...

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ- Κατεβάζουν ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ του στρατού να απεγκλωβίσουν περιοχές

Σε ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ κατάσταση οι κάτοικοι…

Σε πολλά χωριά οι κάτοικοι είναι χωρίς ρεύμα, νερό και τηλέφωνο…

Όπως αναφέρει το eviazoom.gr, στην περιοχή σπεύδουν μηχανήματα του στρατού για να βοηθήσουν.

Όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες της Περιφέρειας και του Δήμου, σε συνεργασία με κλιμάκια του στρατού, παρεμβαίνουν άμεσα, όπου χρειάζεται, για την ασφάλεια κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο Αντιδήμαρχος Κύμης, Αλέξανδρος Θεοδώρου ο οποίος έγραψε στο Facebook:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΩΡΑ έγινε ΕΚΤΑΚΤΗ ανακοίνωση: Θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ για ΔΥΟ μέρες ακόμη τα σχολεία…

«Και επίσημα ο Δήμος μας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης!!! Σας ενημερώνω και επίσημα πως μηχανήματα του στρατού είναι ήδη στο δρόμο προς Κύμη και η Περιφέρεια στέλνει μηχανήματα! Ζητάμε την υπομονή σας και την κατανόηση σας. Για οποιαδήποτε πληροφορία-ενημέρωση μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο μου 6970000088».

Τα προβλήματα στην περιοχή εντοπίζονται στο τμήμα Μετόχι-Κύμη, στους ορεινούς όγκους Κύμης και Κονιστρών καθώς και σε τμήμα της οδού Αυλωνάρι-Οκτωνιά. Στα τμήματα αυτά επιχειρούν μηχανήματα από χθες, και παρά τη συνεχή χιονοθύελλα, οι δρόμοι σταδιακά διανοίγονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΡΟΒΛΕΨΗ-S0Κ από την Λίτσα Πατέρα: «Στις 26 Φεβρουαρίου θα συμβούν άσχημα πράγματα»

Διευκρινίζεται ότι έως αυτή την ώρα, οι υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες της Στερεάς Ελλάδας, Βοιωτία, Ευρυτανία, Φθιώτιδα και Φωκίδα, δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερα προβλήματα. Όλοι οι οδικοί άξονες της Περιφέρειας παραμένουν ανοιχτοί με εξαίρεση μικρές επαρχιακές οδούς.

Στο μάτι του χιονιά η Εύβοια
Πάνω από την Κεντρική και Νότια Εύβοια έχει «εγκατασταθεί» ο χιονιάς τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Ενώ σε ολόκληρη την υπόλοιπη περιφέρεια παρατηρείται μία ύφεση των καιρικών φαινομένων, αντίθετα από τα ξημερώματα εντείνονται τα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή της Εύβοιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τώρα ΠΑΓΩΣΑΝ τα Media- Νεκρή ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ελληνίδα παρουσιάστρια…

Η περιοχή της Καρύστου αλλά και η περιοχή της Κύμης δοκιμάζονται ιδιαίτερα το τελευταίο 24ωρο, καθώς άνθρωποι παραμένουν εγκλωβισμένοι, οι συγκοινωνίες απουσιάζουν και η πρόσβαση είναι σχεδόν εφιαλτική.

Αρκετοί οικισμοί παραμένουν ακόμη χωρίς ρεύμα παρά τις προσπάθειες που συνεχίζει να κάνει από τα ξημερώματα η ΔΕΗ προκειμένου να αποκαταστήσει τις βλάβες, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις χρειάστηκε η παρέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων για να απομακρύνουν εγκλωβισμένους ανθρώπους…

Παρακαλώ περιμένετε…


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ