Παρακαλώ περιμένετε...

ΣΟΚ και ΘΛΙΨΗ στο πανελλήνιο | Έφυγε από την ζωή ο ΜΕΓΑΛΟΣ λαϊκός τραγουδιστής…

ΔΕΙΤΕ φώτο και βίντεο που ακολουθούν

Βροχή τα μηνύματα στα social media για τον θάνατο του….

γνωστού έλληνα ρεμπέτη. Συγκίνηση προκαλούν τα λόγια του αδελφικού του φίλου.

Ο ρεμπέτης και βιρτουόζος του μπαγλαμά Κώστας Τσιατάς δεν είναι πια στη ζωή. Ο άνθρωπος που συνέδεσε στην πρωτεύουσα της Αχαϊας και όχι μόνο, την παρουσία του με το ρεμπέτικο, τον μπαγλαμά και με την ερμηνεία μοναδικών κομματιών έφυγε απο τη ζωή τα ξημερώματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τώρα ΑΓΡΙΟ έγκλημα: ΕΣΦΑΞΕ τον γιο του επειδή ΑΠΕΤΥΧΕ στις εξετάσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΟΚ! ΠΑΓΩΣΑΜΕ ΟΛΟΙ: Σκληρό ΧΑΣΤΟΥΚΙ για την μητέρα του Παντελίδη

Ο Κώστας Τσιατάς (γνωστός και με το παρατσούκλι «πρεζάκιας») είχει κάνει συνεργασίες-φίλιες με πολλούς μεγάλους του ρεμπέτικου.

τραγουδιστής, vip-news.grΕίχε συνοδεύσει τη μεγάλη Ρόζα Εσκενάζυ στην τελευταία της εμφάνιση στην Πάτρα τον Σεπτέμβριο του 1977. Γνώρισε και έπαιξε με τον Γκόγκο ή Μπαγιαντέρα, τον Σπύρο Καλφόπουλο, και τον Γιάννη Μωραΐτη και πολλούς ακόμα γνωστούς καλλιτέχνες.

Για την απώλεια του Κώστα Τσιατά, ο αδελφικός φίλος του Νίκος Φορλίδας έγραψε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τώρα ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ-ΣΟΚ από τον Τσελέντη: «Περιμένουμε ΜΕΓΑΛΟ σεισμό στην χώρα»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΟΚ! ΠΑΓΩΣΑΜΕ ΟΛΟΙ: Σκληρό ΧΑΣΤΟΥΚΙ για την μητέρα του Παντελίδη

«Πριν από λίγο έφυγε από κοντά μας ένας πολύ παλιός και καλός φίλος ο Κώστας Τσιατάς (ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ). Άριστος Μουσικός και συνεργάτης και ο βασικός αίτιος που έφτιαξε η αφεντιά μου οικογένειά…

Θα γελάει τώρα με τον αδέξιο τρόπο που προσπαθώ να του κάνω επικήδειο… μακάρι φίλε σε όλα τα ουζερί των ουρανών να συναντάς τα αλάνια που έφυγαν και να τους τραγουδάς με τον μοναδικό τρόπο που εσύ ήξερες το μαράθηκε η καρδούλα μου κι εμείς από δώ να σιγοντάρουμε… Ούζοοοοοοοοοοοοο… καλοτάξιδος»… Via

Παρακαλώ περιμένετε…