ζώδια, http://vip-news.gr/
Παρακαλώ περιμένετε...

ΖΩΔΙΑ και ΕΡΩΤΑΣ | Τι επιφυλάσσει η ΝΕΑ εβδομάδα στα 12 ζώδια;;

Έρχεται μια πολύ «ΚΑUΤΗ» εβδομάδα… 😉

Εpωτικά μυστικά που φέρνουν ίντριγκες, δάκρυα, απογοητεύσεις, όταν δε πιάνουν τόπο, αλλά να που υπάρχουν, ζούμε μαζί τους, ονειρευόμαστε.. το άπιαστο.. το ακατόρθωτο…

Aς δούμε αναλυτικά τις Εpωτικές Προβλέψεις από 19 έως 25/09

Κριός
Με μικροπράγματα που θα πηγαίνουν στραβά θα αρχίσει η νέα σας εβδομάδα. Δεν θα φτάσετε στο σημείο να εξοργιστείτε, όμως θα είστε σε ένταση. Το κλίμα θα βελτιωθεί όμως τις επόμενες μέρες, εξαιτίας του νέου κοινωνικού κύκλου που θα σας περιβάλει και θα ασχολείστε με την προσαρμογή σας εκεί.

Αξίζει τον κόπο η προσπάθεια, γιατί θα κάνετε και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει.

Το Σαββατοκύριακο θα βρίσκεστε στο επίκεντρο όλων των συζητήσεων, και έχετε τα φόντα να το διατηρήσετε. Η ενέργειά σας θα είναι τόσο αποδοτική, σαν καλολαδωμένη μηχανή, που θα εντυπωσιάσετε το φιλικό σας κύκλο.
Διαβάστε τις ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ προβλέψεις σας ΕΔΩ

Ταύρος
Με λίγη ευαισθησία από πλευράς σας θα αρχίσει αυτή η εβδομάδα, επειδή θα είστε το επίκεντρο συζητήσεων για πολλούς – αν και θα είναι πολύ θετικά τα σχόλια. Τουλάχιστον μέχρι τα μέσα της εβδομάδας θα προτιμάτε να είστε μόνοι, είτε με τη συντροφιά μόνο πολύ στενών φίλων.

Μια συνάντηση που θα έχετε γύρω στην Πέμπτη, θα σας αλλάξει τελείως το σκεπτικό επί κάποιων σημαντικών θεμάτων. Να είστε έτοιμοι για βαθιές ανακατατάξεις.

Πολλά ιδιόρρυθμα άτομα θα βρεθούν γύρω σας το Σαββατοκύριακο. Παρόλο που κάποια από αυτά θα είναι εξαιρετικά «πικάντικα», εσείς θα επιλέξετε να κρατήσετε ασφαλείς αποστάσεις…
Διαβάστε τις ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ προβλέψεις σας ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια Ζώδια κάνουν μεταξύ τους «ΚΑUΤΗ» χημεία?

Δίδυμοι
Τη Δευτέρα θα σας αφυπνίσει μια πολύ μικρή ένδειξη σε ένα θέμα υγείας, που θα υποδεικνύει ότι πρέπει να το χειριστείτε σοβαρά. Δεν υπάρχει λόγος να θορυβηθείτε ωστόσο. Μέχρι και τα μέσα της εβδομάδας θα κυλήσουν όλα ομαλά, γιατί θα έχετε αρμονικές επαφές με τους περισσότερους ανθρώπους που θα συναντήσετε. Από εσάς εξαρτάται αν θα θελήσετε να προχωρήσετε περαιτέρω κάποιες από αυτές τις επαφές.

Γύρω στην Παρασκευή, δώστε σημασία στα ανάμικτα μηνύματα που θα λαμβάνετε από κάποια άτομα. Θα είναι συνετό να ψάξετε κάτω από την επιφάνεια, για να δείτε τι πραγματικά εννοούν. Το Σαββατοκύριακο θα είναι ιδανικό για να κάνετε νέες γνωριμίες, γιατί θα έλξετε κοντά σας αυτές που πραγματικά έχετε ανάγκη σε αυτό το στάδιο της ζωής σας.
Διαβάστε τις ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ προβλέψεις σας ΕΔΩ

dws

Καρκίνος
Αυτή η Δευτέρα δεν ενδείκνυται για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνετε λάθος επιλογές, απλώς θα δυσκολευτείτε αρκετά οι ίδιοι να καταλήξετε σε μια απόφαση. Προς το μέσο της εβδομάδας θα κληθείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο κοινωνικές ομάδες που σας αφορούν. Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, δεν πρόκειται να επηρεάσει τη θέση σας.

Προς το τέλος της εβδομάδας θα προκύψει κάτι ιδιαίτερο, ίσως ένα ραντεβού. Αυτό θα γίνει αφορμή να επαναπροσεγγίσετε τον τρόπο που παρουσιάζετε οι ίδιοι τον εαυτό σας στους υπόλοιπους. Θα καταλήξετε με θετικό πρόσημο στην εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς.

Το Σαββατοκύριακο αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε διπλά κάποιες αντιδράσεις σας, ειδικά επειδή ένα αγαπημένο σας άτομο θα έχετε την αίσθηση ότι σας εκνευρίζει.
Διαβάστε τις ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ προβλέψεις σας ΕΔΩ

Λέων
Στην έναρξη αυτής της εβδομάδας θα είναι καλό να αφιερώσετε χρόνο στο να σκεφτείτε σοβαρά όσα συμβαίνουν τελευταία. Αξιοποιήστε τώρα τη δυνατότητά σας να βλέπετε τα πράγματα σε πιο μεγάλο βάθος. Ίσως να συνειδητοποιήσετε ότι είστε έτοιμοι να κάνετε κάποια πολύ μεγάλη αλλαγή, ακόμη και εν μία νυκτί!

Αν σκεφτείτε να φτιάξετε μια ταινία δράσης με όσα σας συμβαίνουν, αποφύγετε να εντάξετε εκρήξεις. Και φροντίστε να προβείτε και σε κάποιες κινήσεις καλής θέλησης, ειδικά προς το τέλος της εβδομάδας. Είναι αυτές που έχουν την καλύτερη απόδοση στο κάρμα σας…

Μια πικάντικη ιδέα σας θα βοηθήσει πολύ κάποια άτομα του φιλικού σας κύκλου μέσα στο Σαββατοκύριακο. Θα τα κάνετε να χαρούν ιδιαίτερα που σας έχουν στη ζωή σας.
Διαβάστε τις ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ προβλέψεις σας ΕΔΩ

Παρθένος
Στην αρχή αυτής της εβδομάδας θα είστε σε θέση να κατανοείτε όσα συμβαίνουν γύρω σας, ωστόσο θα χρειαστείτε λίγο χρόνο ακόμη για να βεβαιωθείτε ότι τα έχετε σκεφτεί όλα διεξοδικά.

Η υπευθυνότητα είναι πάντα προτεραιότητά σας και αυτήν θα επιλέξετε στο μέσο της εβδομάδας, όταν θα παραγκωνίσετε μια εξαιρετικά διασκεδαστική πρόταση για μία υποχρέωσή σας. Δεν έχει σημασία αν θα αποδώσει η όχι αυτή η επιλογή. Πάντως προς το τέλος της εβδομάδας, θα σας κατακλύσει θετική και δημιουργική ενέργεια την οποία θα αξιοποιήσετε σε όλους τους τομείς.

Το Σαββατοκύριακο θα σας κάνει καλό να ακολουθήσετε τις προτάσεις των άλλων, ακόμη κι αν αλλάξουν πλάνα την τελευταία στιγμή.
Διαβάστε τις ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ προβλέψεις σας ΕΔΩ

ΔIAΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τώρα με ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ απόφαση- Επίδομα ΑΝΑΣΑ 600 ευρώ ΠΡΟΣ όλους

Ζυγός
Η αρχή αυτής της εβδομάδας είναι η ιδανική περίοδος για να κάνετε το μεγάλο βήμα, αν κάνετε σκέψεις για αλλαγή της επαγγελματικής σας υπόστασης ή θέσης. Το μυαλό σας θα λειτουργεί σε μεγάλες ταχύτητες και θα είναι όλο και πιο δραστήριο με την πάροδο των ημερών. Ίσως νιώσετε να οπισθοχωρείτε λίγο στην αποφασιστικότητά σας, αλλά αυτό δεν θα επηρεάσει τη συνεργασία σας με ανώτερα στελέχη ή άλλες φιγούρες εξουσίας.

Το Σαββατοκύριακο θα είναι εξαιρετικό, τόσο για εσάς όσο και για όσους βρεθούν μαζί σας. Θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στις σχέσεις σας, ακόμη και με τα πιο κυκλοθυμικά άτομα του κύκλου σας.
Διαβάστε τις ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ προβλέψεις σας ΕΔΩ

Σκορπιός
Αυτή θα είναι μια πολύ ιδιαίτερη Δευτέρα για εσάς. Θα έχετε την αίσθηση ότι δεν αρχίζει απλά μια νέα εβδομάδα, αλλά αρχίζετε μια εντελώς καινούργια ζωή – ή τουλάχιστον ότι ανοίγετε ένα νέο κεφάλαιο! Αδράξτε αυτό το συναίσθημα, γιατί είναι ό,τι πιο δυναμικό μπορείτε να αξιοποιήσετε.

Στο μέσο της εβδομάδας θα μπορείτε να δείτε τη συνολική εικόνα των πραγμάτων, αν και συστήνεται προς το παρόν να κινηθείτε με ασφαλή βήματα. Απλώστε το χέρι σας μόνο μέχρι εκεί που φτάνει. Αν προκύψει κάποια μικρή σύγκρουση για μια ιδέα ή μια άποψη, να ξέρετε ότι εσείς έχετε με το μέρος σας την αλήθεια αλλά και τους σωστούς ανθρώπους.

Το Σαββατοκύριακο να αναμένετε μια μεγάλη αλλαγή μέσα στο περιβάλλον του σπιτιού σας.
Διαβάστε τις ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ προβλέψεις σας ΕΔΩ

Τοξότης
Η συναίσθησή σας θα είναι σε έξαρση στα πιο μύχια επίπεδά της τη Δευτέρα. Ίσως να έχετε την αίσθηση ότι τόσο τα όνειρά σας όσο και η ρεαλιστική σας ζωή, περνούν μια αλλόκοτη φάση. Όλα θα βρουν την ισορροπία τους με την πάροδο των ημερών, και στο μεταξύ θα έχει κεντριστεί η παρατηρητικότητά σας αρκετά για να εντοπίσετε τα «σινιάλα» που σας στέλνει ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο. Η προσέγγιση θα είναι πολύ εύκολη.

Πριν φτάσει το Σαββατοκύριακο θα προβείτε σε μια ασυνήθιστη αγορά. Παρά τις μετέπειτα αμφιβολίες σας, θα αποδειχθεί σωστή και αξιόλογη. Το διήμερο της ξεκούρασης ενδώστε στη δημιουργική σας διάθεση, με όποιο τρόπο νομίζετε ότι θα εκφραστείτε καλύτερα.
Διαβάστε τις ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ προβλέψεις σας ΕΔΩ

Αιγόκερως
Η Δευτέρα θα σας βρει ιδιαίτερα στοχαστικούς, και αυτή η ήρεμη πλευρά σας θα τραβήξει την προσοχή ενός ιδιαίτερου ατόμου που λαχταρά να σας γνωρίσει καλύτερα. Στις μέρες που έπονται θα έρθει στο δρόμο σας κάτι τόσο σπουδαίο, που θα θεωρούσατε ότι είναι έξω από τις δυνατότητές σας. Κάντε την προσπάθεια ωστόσο, γιατί μπορείτε να τα καταφέρετε σε ένα βάθος χρόνου.

Μέχρι την Παρασκευή θα έχετε καλύψει μεγάλες αποστάσεις, και θα έχετε εντυπωσιάσει τουλάχιστον ένα σημαντικό άτομο. Το Σαββατοκύριακο θα το περάσετε με ανέμελες συζητήσεις, μέχρι τη στιγμή που θα έρθει ξεκάθαρα μπροστά σας η αναλαμπή για όσα θέλετε να κάνετε μέσα στην επόμενη χρονιά!
Διαβάστε τις ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ προβλέψεις σας ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανάδρομος Ερμής: Παλιοί έρωτες αναβιώνουν! Έρχονται έντονες & μοιραίες καταστάσεις

Υδροχόος
Η Δευτέρα θα σας βρει με την αίσθηση ότι έχετε πει πολύ περισσότερα απ’ όσα έπρεπε. Όμως τελικά θα καταλήξετε ότι νιώθετε πολύ καλύτερα, τώρα που τα έχετε βγάλει από μέσα σας.

Στο μέσο της εβδομάδας θα σας απασχολήσει η κοινοτική σας υπόσταση, με επέκταση μέχρι και την γενικότερη θέση σας στον κόσμο. Μια κατάσταση στην οποία έχετε εμπλακεί, ίσως σας φανεί τώρα ιδιαίτερα περίπλοκη για να την χειριστείτε. Αναζητήστε ξανά την αιτία αυτής της αίσθησης, γιατί σίγουρα σας έχουν ξεφύγει κάποια σημεία.

Το Σαββατοκύριακο θα λάμψετε με τις απίθανες ιδέες σας, τις οποίες μπορείτε να αρχίσετε να συζητάτε.
Διαβάστε τις ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ προβλέψεις σας ΕΔΩ

Ιχθύες
Μπορείτε πάντα να στηρίζεστε στο ένστικτό σας, και αυτό είναι κάτι που θα επιβεβαιώσετε για άλλη μια φορά αυτή τη Δευτέρα. Αν κάποιος σας πει «όχι», ξέρετε αν πραγματικά το εννοεί.

Στο μέσο της εβδομάδας να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις εργασιακές σας ευθύνες, γιατί σας παρακολουθούν οι ανώτεροί σας. Μέχρι την Παρασκευή θα θέλετε να αλλάξετε κάποιες από τις συνθήκες. Αν επιλέξετε να παίρνετε τις εντολές σας από άλλη πηγή, πολλά θα δείτε να γίνονται ευκολότερα.

Το Σαββατοκύριακο θα σας κάνει καλό να κάνετε ένα μεγάλο διάλειμμα από τα σοβαρά θέματα. Αυτά δεν περιλαμβάνουν το σοβαρά ενδιαφέρον άτομο που σας παρατηρεί…
Διαβάστε τις ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ προβλέψεις σας ΕΔΩ

Via

Παρακαλώ περιμένετε…


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ